Kiekeboe – Villa Vulva

In 1990 verscheen “Villa Delfia” als album 40 in de Kiekeboe-reeks. Het draait er om opgeblazen restaurants nadat de schrijver Lambert Saint Val er een bezoekje aan had gebracht.

Tot twee maal toe dringt Fanny bij Villa Delfia naar binnen. Eerst door over het hek te klimmen en later nog eens via het water waardoor ze met een nat en doorschijnend shirt haar bezigheden vervolgt.

Kiekeboe - Villa Delfia (fragment cover 1)

Kiekeboe – Villa Delfia (fragment cover 1)

Bij de eerste poging verzon ze de smoes dat ze voor een handtekening kwam maar werd niet toegelaten dus glipte ze stiekem naar binnen maar werd na een alarm door een potige lijfwacht in de kraag gegrepen.

Kiekeboe - Villa Delfia (pagina 21)

Kiekeboe – Villa Delfia (pagina 21)

Kiekeboe - Villa Delfia (pagina 22-23-35)

Kiekeboe – Villa Delfia (pagina 22-23-35)

Nu het landgoed is omgedoopt naar “Villa Vulva” komt Fanny een belastende film terugbrengen maar geraakt niet zonder kleerscheuren over dat hek. De lijfwacht blijkt daarnaast een niets-om-het-lijfwacht te zijn geworden.

Ze wordt gesnapt en naar Lambert gebracht die de gehavende kleren van Fanny maar slecht kan verdragen. Zijn niets-om-het-lijfwacht weet dat doeltreffend op te lossen door de gescheurde kleding dan maar helemaal te verwijderen. Tegen zo’n boom van een kerel is de naakte Fanny niet opgewassen en aan zijn overmaatse wortel kan ze wel zien hoe hij over haar denkt.

Kiekeboe -(parodie)- Villa Vulva (0-2)

Kiekeboe -(parodie)- Villa Vulva (0-2)

Lambert zegt dat ze er zonder kleren niet vandoor zal gaan maar Fanny laat weten weinig moeite te hebben om in haar blootje rond te lopen waarop ze aan een boom wordt gebonden. Als het filmpje wordt afgepakt hoort ze dat ze er een documentaire voor terug zal krijgen. Wat ze niet weet is dat die nog gemaakt moet worden en dat ze er zelf de hoofdrol in speelt.

Het thema wordt duidelijk als er begonnen wordt met de opname en de lijfwacht zijn lid tussen haar benen steekt. Verschrikt vraagt ze wat er gaat gebeuren maar die eikel tegen haar spleet zegt eigenlijk al genoeg. Met een hand op haar buik duwt hij zijn pik een stukje naar binnen en krijgt Fanny door waar de documentaire over zal gaan.

Kiekeboe -(parodie)- Villa Vulva (1-2)

Kiekeboe -(parodie)- Villa Vulva (1-2)

Langzaam voelt ze de stijve paal in haar kutje glijden en het mag de homofiele Lambert dan weinig doen, Fanny des te meer. De fanatieke lijfwacht drukt zijn pik steeds dieper in het hijgend meisje tot de hele dertig centimeter er in is verdwenen en begint haar langzaam te neuken. Al gauw voelt hij de nauwe spleet vochtig worden en met een aantal diepe stoten neukt hij de weerloze Fanny naar een orgasme waarbij hij het strakke kutje rijkelijk vult met zaad.

Het blijkt nog niet genoeg te zijn want er wordt gewoon doorgeneukt. Kreunend voelt Fanny de bewegingen van de stijve pik in haar lichaam en weet dat het zal doorgaan totdat de camera ook het volgende hoogtepunt heeft vastgelegd. Zwetend en kreunend wordt ze weer klaargeneukt en krijgt opnieuw een lading zaad van de potente lijfwacht naar binnen gespoten.

Kiekeboe -(parodie)- Villa Vulva (2-2)

Kiekeboe -(parodie)- Villa Vulva (2-2)

Uitgeput van alle orgasme’s die ze in een half uur kreeg te verwerken wordt de paal uit haar kutje gehaald en denkt dan dat het gedaan is, maar niets is minder waar. Het blijkt dat het anale hoofdstuk nog moet komen waarop ze de paal opnieuw naar binnen krijgt. Tegen zo’n lijfwacht valt niets te beginnen dus ze laat zich ook nog maar in haar kontje nemen. Met een enkele climax nemen ze geen genoegen en pas na vier keer klaarkomen zijn ze ook klaar met haar. Met het druipende zaad op haar lijf wordt Fanny er uitgegooid maar krijgt wel de pornofilm van zichzelf mee als souvenir zodat ze de neukpartij nog eens kan terugkijken.

Bij het hek wordt ze opgemerkt door Konstantinopel waar ze een passend antwoord klaar heeft op zijn vragen. Dat Nopel die film later ook nog te zien gaat krijgen is weer een ander verhaal.

(drawing by I.A. 2018)

Dit stripje heeft een flinke geschiedenis omdat er tot drie keer toe opnieuw aan is begonnen, door verschillende redenen. Zo zijn er van veel plaatjes meerdere versies gedaan, zoals b.v. deze:

Kiekeboe -parodie- Villa Delfia prev-05 - Villa Vulva

Kiekeboe -parodie- Villa Delfia prev-05 – Villa Vulva

Vandaag 1 keer bekeken (25.335 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

9 reacties

 1. Wolfje459 schreef:

  Echt geweldig gemaakt altijd leuk om Fanny naakt en geneukt te zien worden

 2. Wolfje459 schreef:

  Zou je Fanny misschien een helemaal naakt kunnen maken met haar kont naar de lezer ?
  Zou wel leuk zijn om te zien.

 3. Wolfje459 schreef:

  Zou geweldig zijn zeker als Wiske het zelfde doet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *