Angstige Amber

Nog maar even geleden zagen we haar in “Aardige Amber” een intiem onderonsje hebben met Suske. Wiske kwam er binnenstormen en zag het handje van de naakte Amber nog even ritmisch op en neer bewegen met het gegroeide stukje van Suske tussen haar vingers. Ze was precies op tijd om te zien hoe Amber het zaad over haar blote borsten liet vloeien.

Wiske zint op wraak en wil Suske terugpakken. Als hij op een dag onder de douche staat pakt ze wat dingetjes, waaronder haar zweepje, en gaat naar Suske’s slaapkamer. Ze weet dat Amber daar nu is en wil haar straffen. Bij binnenkomst treft ze er de half-onkleedde holbewoonster die angstig haar tietjes probeert te bedekken. Dan krijgt Wiske een idee en vertelt Amber dat ze het zweepje niet zal gebruiken als ze stilletjes gehoorzaamt en zegt haar de handen te laten zakken.

Aarzelend laat ze haar rondingen bekijken tot Wiske zegt dat ze er mee moet gaan spelen! Onwennig streelt Amber wat over haar borsten maar Wiske eist dat ze door moet gaan en resultaat wil zien. Als de puntjes omhoog beginnen te komen legt Wiske het zweepje aan de kant om haar kleedje los te gaan knopen. Stukje bij beetje ziet de angstige Amber het naakte lichaam tevoorschijn komen als Wiske zich uit haar jurkje werkt.

Suske en Wiske -(parodie)- Angstige Amber_S

Suske en Wiske -(parodie)- Angstige Amber_S

In haar blootje gaat Wiske vanaf het bed liggen kijken naar het opwindende gespeel met de gezwollen knopjes waarbij ze haar hand zo nu en dan achteloos over haar poesje laat glijden. Intussen zijn Amber’s tepels hard geworden en gaan steeds rechter vooruit wijzen. Om haar op de proef te stellen draait Wiske haar onderlijf in de richting van Amber en leunt achterover. Ze legt de benen een beetje uit elkaar zodat ze duidelijk kan laten zien dat ze over haar spleetje aan het wrijven is maar er komt geen reactie. Amber ziet haar het klitje tussen de vingers nemen dat voorzichtig heen en weer wordt gedraaid maar geeft geen kik, zelfs niet nadat de lippen helemaal uit elkaar zijn geduwd om Amber diep in de geopende kut te laten kijken.

Deze macht bevalt Wiske wel en terwijl ze Amber door laat gaat met het strelen van haar tepels spreidt ze haar benen tot het uiterste zodat Amber het kutje goed kan bekijken dat ze wijdbeens ligt te vingeren. De knoppen van Amber zijn inmiddels zo enorm stijf en gevoelig dat ze bij iedere aanraking een kreuntje slaakt, wat voor Wiske betekent dat het tijd is voor het echte werk.

Amber is niet bekend met de grote staaf die ze nu krijgt aangereikt maar dat wordt al snel duidelijk als Wiske beveelt dat ze met dat ding geneukt wil worden. Al snel voelt ze het ding in haar verdwijnen en met een steeds hoger tempo op en neer gaan. Zachtjes kreunend ligt ze te genieten van de dildo die Amber alsmaar sneller langs haar klitje laat glijden en steeds wat dieper in haar kutje wordt geduwd.

Als Suske na het douchen terugkeert naar zijn kamer hoort hij al van verre het gekreun van Wiske, die nog steeds de dildo door haar kutje laat gaan. Bij het binnenkomen ziet hij de zwetende Wiske op zijn bed liggen die hijgend laat weten dat hij nu niet meer de enige is die door Amber verwend wordt. Kreunend blijft ze hem aankijken terwijl ze zich door de naakte Amber naar een geweldig orgasme laat neuken. Dan kromt ze haar rug en ziet Suske hoe ze gaat kronkelen en met snelle kreuntjes klaar ligt te komen.

Suske vermoedt dat het wel een soort van wraak zal zijn en besluit het spelletje mee te gaan spelen. Met het zweepje van Wiske weet hij het avontuur vast wel wat meer naar zijn hand te zetten…

(drawing by I.A. 2016)

Vandaag 1 keer bekeken (4.303 totaal)
Deel dit / Share this
0
1

2 reacties

  1. jkooistra schreef:

    Op naar een Trio met Amber!

  2. savio schreef:

    Ik ben nieuwsgierig wat Suske gaat doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *