De tijd vliegt voor Melisande

Melisande laat nogal eens een mysterieuze glimlach zien. Daar bleek op het eerste gezicht nooit echt een reden voor te zijn maar nu weten we dan toch eindelijk waarom dat is.

Melusine-Melisande - Vliegend (fragment 1)

Melusine-Melisande – Vliegend (fragment 1)

Doorgaans heeft ze er een zwarte legging onder maar klimt soms ook met alleen dat groene jurkje op haar bezem. Toen ze op die manier weer eens langs kwam vliegen en de wind haar jurk optilde werd ineens alles duidelijk.

De bezem is een speciaal model met een extra grote steun die zorgt dat ze er niet zo makkelijk af kan vallen bij hoge snelheden. Als ze van plan is om hard te gaan vliegen spreidt ze voor ze vertrekt haar benen en gaat dan voorzichtig zitten waarbij ze haar lipjes over het hulpmiddel laat zakken. Als de paal helemaal naar binnen gekomen is wipt ze wat op en neer om haar kutje nat te krijgen en vliegt weg als het eenmaal goed gesmeerd is.

Melusine-Melisande -(parodie)- Time flies_S

Melusine-Melisande -(parodie)- Time flies_S

Ze is vooral blij met deze uitvinding omdat ze er de gehele vlucht een hoop plezier aan beleeft. Stil zitten is er dan ook niet bij want met een brede grijns blijft ze haar kutje kreunend op en neer schuiven om zich keer op keer weer klaar te wippen.

Time flies when you’re having fun.

(drawing by I.A. 2017)

Vandaag 1 keer bekeken (2.156 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

1 reactie

  1. savio schreef:

    Zo te zien houdt ze er wel van om op haar bezem te vliegen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *