Fanny & Alanis en de webcam

Uit het dagboek van Fanny:

Mijn nieuwe vriendje is in het buitenland en ik had afgesproken om zondag even met hem te chatten maar mijn internetverbinding deed het weer eens niet. Met mijn laptop ben ik naar Alanis gegaan maar die deed niet open. Gelukkig heb ik een sleutel van haar huis dus ik ging naar binnen en daar had ik wel internet op mijn laptop. Nog net op tijd was ik online want hij had het eenzame wachten bij z’n webcam al bijna opgegeven. Tijdens het chatten zoog ik onbewust op mijn vinger en hij vroeg of ik daar mee wilde stoppen. Blijkbaar krijgen mannen daar bepaalde gedachten bij, wat voor mij een reden was om er juist niet mee te stoppen. Ik pakte de grote kaars die op het tafeltje stond in mijn hand en begon er uitdagend aan te likken. Toen ik de kaars van boven af in mijn topje stak en wat op en neer bewoog stopte hij met typen want hij had zijn handen vast ergens anders voor nodig. Ik vond het spannend worden en begon over mijn tieten te wrijven totdat de tepels door de stof heen duidelijk te zien waren. Toen ging ik met mijn handen onder het topje en ging met m’n tepels spelen. Ik kon wel zien dat hij het ook erg spannend vond.

Kiekeboe -(parodie)- Fanny en Alanis en de webcam_S

Kiekeboe -(parodie)- Fanny en Alanis en de webcam_S

Omdat ik toch maar in mijn eentje zat dacht ik nog wel wat verder te kunnen gaan en schoof mijn topje omhoog. Ik begon mijn blote tieten te masseren en likte zo nu en dan over mijn tepels die intussen fier omhoog priemden. Daarna trok ik het topje helemaal uit en legde ook mijn rokje aan de kant. Helemaal naakt zat ik nu voor de webcam en zag dat hij volop bezig was met zichzelf. Opgewonden begon ik uitdagend met mijn poesje te spelen en wreef langs m’n klitje tot ik nat werd. Ik pakte de kaars erbij, drukte mijn schaamlippen opzij en probeerde die een klein stukje naar binnen te duwen. Het was een enorme kaars maar met wat draaien en duwen kreeg ik hem toch naar binnen en begon hem op en neer te bewegen. Eerst nog langzaam maar het maakte me bloedgeil en bewoog hem steeds sneller heen en weer. Om te stoppen was het te laat en aan de webcam dacht ik al helemaal niet meer. Ik wilde alleen nog maar die paal door mijn kutje voelen gaan. Als een razende duwde en trok ik dat ding er in en er uit en ging steeds luider kreunen totdat ik totaal bezweet klaarkwam. Intussen was hij ook gekomen en had er erg van genoten maar tijdens het afscheid nemen zei hij ineens “kijk eens achterom”.

Alanis was blijkbaar al die tijd gewoon thuis maar had de bel niet gehoord omdat ze onder de douche stond. Daar zat ik dan, bezweet en helemaal naakt in haar huis met een natte kaars in mijn hand. Ze zei dat ze er niets van gemerkt had maar de gezwollen bobbels onder haar sexy japon vertelde een ander verhaal. Toen ik haar vroeg hoe ze aan die stijve tepels kwam bekende ze dat ze alles had gevolgd terwijl ze zichzelf stiekem aan het verwennen was.

(drawing by I.A. 2012 / 2019)

Vandaag 1 keer bekeken (4.401 totaal)
Deel dit / Share this
0
4

8 reacties

  1. $$$ schreef:

    Nog nooit geprobeerd om eerst goed te leren tekenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *