Sam – Dubbel en Dwars, deel 1

Sam, het meisje dat werkt in een garage. De tekeningen worden gedaan door Jan Bosschaert die zelf ook niet vies is van het maken van een pastiche.

In het album ‘dubbel en dwars’ ontmoet ze een rallyrijder waarvan de co-piloot een model is vanwege de sponsers. Ze bakt en weinig van en Sam stelt voor met haar te ruilen. Ze wisselen van kleren om geen argwaan te wekken en ondanks dat ze beiden erg verschillende gewoontes hebben blijkt het toch aardig goed te werken.

Aan de start blijkt Anemoon, het model, een contract te hebben met een lingeriemerk en het is de bedoeling dat ze dat dan ook zichtbaar draagt. Sam weet niets van het lingeriecontract en de sponsor weet niet dat hij niet met Anemoon te doen heeft. Als hij onverwacht de rits van de rallyoverall opentrekt om te controleren of ze wel zijn lingerie draagt blijkt dat niet zo te zijn.

Sam - Dubbel en dwars (fragment 1

Sam – Dubbel en dwars (fragment 1

Hier had Sam geen rekening mee gehouden en wordt er net zo mee verrast als de omstanders want er zit wat kleren betreft helemaal niets onder.

Zoals zo vaak in strips blijft de kleding te goed op zijn plek zitten maar het zou toch net wat leuker zijn geweest als alles er wel uit zou springen. Zoals hier dus.

Sam -(parodie) Dubbel en dwars

Sam -(parodie) Dubbel en dwars

Vandaag 1 keer bekeken (2.381 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *