Verdraaid! Suske en Wiske – Witte Zwanen Zwarte Zwanen

Verdraaid. Dat is wat het is.

Af en toe neem ik een bladzijde, of een deel er van, uit een bestaand album en geef er een nieuwe wending aan. Het onderwerp wordt pikanter en de tekst en tekeningen worden aangepast en/of opnieuw getekend.

Intussen heb ik een kleine 20 van die dingetjes gedaan waarvan sommigen al wel eens te zien waren maar de meesten hebben volgens mij het internet nog nooit gezien. In de parodie-versies moeten de kleren het doorgaans ontgelden en soms is het louter seks.

Het is niet dat deze als vervanging in het originele album gezet kunnen worden maar meer een rare twist die niet echt een vervolg heeft.

Suske en Wiske - Witte zwanen zwarte zwanen (fragment 1)

Suske en Wiske – Witte zwanen zwarte zwanen (fragment 1)

In dit stukje uit “Witte Zwanen Zwarte Zwanen” gaan Suske en Wiske windsurfen. Het badpak heeft Wiske ingeruild voor een krap bikinietje en waar het eerst het slechte weer was dat de aandacht trok is dat nu de losgeraakte zwemkleding geworden.

Suske en Wiske -(parodie)- Witte zwanen zwarte zwanen

Suske en Wiske -(parodie)- Witte zwanen zwarte zwanen

(drawing by I.A. 2017)

Vandaag 1 keer bekeken (4.128 totaal)
Deel dit / Share this
1
0

6 reacties

 1. jkooistra schreef:

  Toch knap om je broekje te verliezen terwijl je op een plank staat 🙂

 2. azerty schreef:

  Even alle nieuwe posts bekeken die ik niet gezien had, er staat al weer een goed stuk online! Hoe zit het nu met de nieuwe strip waar je vroeger al een tijdje aan werkte?

  • Bob F schreef:

   Dat zou dan “Sores voor twee te Saint-Tropez” moeten zijn. Daar is door vele verschillende redenen.al bijna een half jaar niets meer aan gedaan. En toch zal die ooit gaan afkomen.

   • fritigerngothly schreef:

    Jemig, dat is ook een titel die ik met nu ineens weer heinner. Maar was het niet oorspronkelijk “Gedonder voor twee te Saint-Tropez”? Of speelt mijn verslechterende geheugen mij weer parten?

    • Bob F schreef:

     “Sores voor twee te Saint-Tropez” is de oorspronkelijke titel maar het werd aangekondigd als een “Lambik”-verhaal i.p.v. Suske en Wiske.

     Sores voor twee te Saint-Tropez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *