De truttige jurk van Wiske

De metamorphose van Wiske heeft haar aan het denken gezet en ze gaat toch eens wat andere jurkjes proberen. Ze wil niet van de wit/rode kleurstelling afstappen dus zoekt ze het één en ander bij elkaar en haalt Suske er bij om te kijken wat haar het beste past.

Eentje met korte mouwen is de eerste en Suske’s mening daarover is duidelijk. Veel te truttig.

Die daar op volgt heeft helemaal geen mouwen en is wat korter met een aardige split maar hij vindt ook deze niets.

De derde jurk is flink wat korter en een stuk gewaagder. Ondanks dat die amper in staat is haar borsten te bedekken mag het voor Suske nog wel wat luchtiger.

Bij de laatste kan bijna niet meer van een jurk gesproken worden. Aan de voorkant is er bar weinig textiel en de twee smalle bandjes over de tepels verbergen nagenoeg niets. De achterkant wordt bij elkaar gehouden met slechts één touwtje dat boven haar blote achterwerk zit.

Als Suske ook die afkeurt blijft er alleen nog een riem over. Ze wil wel eens weten wat hij daar dan van vindt en doet hem om. Wiske had niets anders verwacht dan zijn goedkeuring want naast die riem draagt ze helemaal niets.

Suske en Wiske -(parodie)- De truttige jurk

Suske en Wiske -(parodie)- De truttige jurk

(drawing and animation by I.A. 2019)

Vandaag 1 keer bekeken (2.626 totaal)
Deel dit / Share this
0
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *