Kiekeboe – Album 26 (kort van stof, ongecensureerd)

Een paar hertekende stroken uit “Kiekeboe 26” met de veelzeggende naam “Album 26”.

Kiekeboe - Album 26 (fragment 1)

Kiekeboe – Album 26 (fragment 1)

In een gesprek met Marcel Kieboe laat de wat exhibitionistische Fanny weten dat het een gepast moment is voor een naaktscene en eist dat er in ieder verhaal een ongecensureerde scene komt waar ze uit de kleren gaat. Het mag duidelijk zijn dat haar vader het daar absoluut niet mee eens is maar desondanks moet het toch al weinig verhullende bikinietje er aan geloven.

In de originele tekeningen weet Marcel met zijn krant heel tactisch de intieme delen van zijn dochter te bedekken maar in deze hertekende versie lukt hem dat niet en zien we daadwerkelijk haar rondingen tevoorschijn komen als ze zich ontdoet van haar topje en daarna ook haar bikinibroekje uittrekt en dan in haar blootje in de huiskamer staat, zoals ook de langslopende Charlotte in dezelfde kledij.

Kiekeboe -(parodie)- Album 26. kort van stof

Kiekeboe -(parodie)- Album 26. kort van stof

(drawing by I.A. 2014)

Bekeken (vandaag/totaal) - Viewed (today/total): 1 / 3.356
Deel dit / Share this
1
1

2 reacties

  1. Kiekeboe – Album 26 (kort van stof, ongecensureerd) - Nasty Comics Anoniempie schreef:

    zou je ook bij fanny op schoot heruploaden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *