Slippende tepel

Eventjes een eindje terug in de tijd.

Het zal zo’n 12 jaar geleden zijn dat ik Wiske dit sexy ondergoed had meegegeven. Ze werd door mij nog Wanda genoemd omdat de reeks in de V.S. verscheen als “Willy & Wanda”. De originele naam van het plaatje was dan ook “Willy & Wanda -(Suske en Wiske parodie)- Wanda nipple slip”.

Suske en Wiske -(parodie)- Slippende Tepel

Suske en Wiske -(parodie)- Slippende Tepel

Het is een bestaande achtergrond en haar figuurtje is ook gebaseerd op iets bestaands. Geen idee meer waar het vandaan is gehaald want dat zal zo in 2007 geweest zijn. Het is dan ook één van m’n vroegste pogingen geweest om Wiske wat meer ronde vormen te geven. Dat slippende tepeltje is een bonus 🙂

(drawing by I.A. 2007)

Vandaag 1 keer bekeken (2.570 totaal)
Deel dit / Share this
0
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *